Коптильня гарячого копчення VITAR (Винтар)
Всі, хто любить смачно поїсти, не відмовлять собі в задоволенні завести коптильню. На виїзних святах, пікніках вона не поступається місцем барбекю, мангалам. У коптильні можна приготувати рибу, качину грудку, курочку, мисливські та будь-які інші ковбаски, засмажити свинину, «зачарувати» над морепродуктами, овочами та навіть сером.
Виготовлена з листової сталі 1-1,2 мм. На дно ящика кладуться щіпки вільхи або інший матеріал, що підходить для копчення.
Піддон для збору жиру встановлюється на щіпки, що розміщені на дні ящика, на решітку викладається їжа. Ящик щільно закривається кришкою та ставиться на гриль або вогонь нагріватися.
На копчення 1 кг риби йде в середньому 20-30 хв. Також можна приготувати птицю, ковбаски або інші м'ясні продукти
Основні | |
---|---|
Виробник | Vitar |
Країна виробник | Україна |
Форма | Прямокутна |
Конструкція | Збірно-розбірна |
Тип палива | Дрова |
Стан | Новий |