Універсальний прес ТШМ-2
Конструкція преса ТШМ-2 дає змогу отримувати сік
з м'якоттю з ягід (виноград, вишня, абрикос, полуниця, малина тощо) і томатів і яблук.
Попередньо з грона винограду необхідно оборювати ягоди. А яблука розрізати за потреби на 4 частини. З кісточкових порід ягід вийняти кісточку.
Продуктивність преса 60 кг/год під час приготування соку з винограду.
Продуктивність преса 35 кг/год під час приготування соку з томатів.
Живлення від однофазної (побутової) мережі 220 В.
Споживана потужність 450 Вт.
Маса 13 кг
Габарити: висота — 385 мм, ширина — 185 мм,
довжина — 540 мм.
Прес складається з електропривода 1, корпусу 6, конічної сітки 8, шнека 16, завантажувального бункера 3. Виноград засинається в завантажувальний бункер 3, і за допомогою штовхача (додається в комплекті) досилає до шнека 16. Шнеком транспортується в корпус 6 і потім до конічної сітки 8, де й відбувається віджимання соку. Жмових відокремлюється за допомогою конуса, який регулюється гайкою 10. Відтиснутий макуха виходить через проміжок між конічною сіткою 8 і регулювальним конусом. Для зручності збирання соку є лоток 9, який одягається на сітку 8.
Прес зручний в експлуатації та не вимагає спеціальних навичок під час налагодження.
Основні | |
---|---|
Виробник | Електромотор |
Стан | Новий |