Кошик
314 відгуків
Інтернет-магазин Садиба
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    09:0018:00
  • Неділя
    10:0018:00
Контакти
+380 (99) 772-73-74
Інтернет-магазин Садиба
Коростень, Україна
+380 (99) 772-73-74
впередназад
Коптильня неіржавка 410*320*350, 3 мм, 13,5 кг. З провісним копченням, фото 2Коптильня неіржавка 410*320*350, 3 мм, 13,5 кг. З провісним копченням, фото 3Коптильня неіржавка 410*320*350, 3 мм, 13,5 кг. З провісним копченням, фото 4Коптильня неіржавка 410*320*350, 3 мм, 13,5 кг. З провісним копченням, фото 5Коптильня неіржавка 410*320*350, 3 мм, 13,5 кг. З провісним копченням, фото 6Коптильня неіржавка 410*320*350, 3 мм, 13,5 кг. З провісним копченням, фото 7Коптильня неіржавка 410*320*350, 3 мм, 13,5 кг. З провісним копченням, фото 8Коптильня неіржавка 410*320*350, 3 мм, 13,5 кг. З провісним копченням, фото 9

Коптильня неіржавка 410*320*350, 3 мм, 13,5 кг. З провісним копченням

3 950 ₴

  • В наявності
  • Код: КН-30
Коптильня неіржавка 410*320*350, 3 мм, 13,5 кг. З провісним копченням
Коптильня неіржавка 410*320*350, 3 мм, 13,5 кг. З провісним копченнямВ наявності
3 950 ₴
+380 (99) 772-73-74
+380 (99) 772-73-74
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Виробник: Україна Розове завантаження продуктів риба/м'ясо: 3,5/4,5 кг Матеріал: неіржавка сталь марки AISI 430 Товщина металу 3 мм. Термометр встановлений за замовчуванням Габаритні розміри: довжина 410 мм висота 320 мм ширина 350 мм Розміри коптильної камери: довжина 350 мм висота 270 мм ширина 270 мм вага: 13,5 кг До комплектації входить: Гачки для провісного копчення: 5 шт ПРИНЦИП РОБОТИ: На дно коптильні насипаємо тріску, ставаємо піддон, викладаєте на решітку продукт, накриваємо кришкою. Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозакрив) і ставимо коптильню на вогонь. Під час використання в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відведення диму у витяжку або вікно. Щойно з коптильні починає йти дим, засік час — процес копчення почався! ІНФО ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: • 10 - 30 хв. • Курячі корчення 30-45 хв. • Курка 60-90 хв. • Сало або ребриці 45-60 хв. • Гілка, балик 60 90 хв. • ковбаски 45-60 хв. Ще є в наявності: мангали переносні великі мангали переносні маленькі мангали з дахом мангали з кришкою коптильні
Основні
Країна виробникУкраїна
КонструкціяЦілісна
МатеріалНержавіюча сталь
ФормаПрямокутна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 3 950 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner