Виробник: Україна
Розове завантаження продуктів риба/м'ясо: 3,5/4,5 кг
Матеріал: неіржавка сталь марки AISI 430
Товщина металу 3 мм.
Термометр встановлений за замовчуванням
Габаритні розміри:
довжина 410 мм
висота 320 мм
ширина 350 мм
Розміри коптильної камери:
довжина 350 мм
висота 270 мм
ширина 270 мм
вага: 13,5 кг
До комплектації входить:
Гачки для провісного копчення: 5 шт
ПРИНЦИП РОБОТИ:
На дно коптильні насипаємо тріску, ставаємо піддон, викладаєте на решітку продукт, накриваємо кришкою.
Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозакрив) і ставимо
коптильню на вогонь. Під час використання в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відведення диму у витяжку або вікно.
Щойно з коптильні починає йти дим, засік час — процес копчення почався!
ІНФО ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
• 10 - 30 хв.
• Курячі корчення 30-45 хв.
• Курка 60-90 хв.
• Сало або ребриці 45-60 хв.
• Гілка, балик 60 90 хв.
• ковбаски 45-60 хв.
Ще є в наявності:
мангали переносні великі
мангали переносні маленькі
мангали з дахом
мангали з кришкою
коптильні