Кошик
310 відгуків
Інтернет-магазин Садиба
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    09:0018:00
  • Неділя
    10:0018:00
Контакти
+380 (99) 772-73-74
Інтернет-магазин Садиба
Коростень, Україна
+380 (99) 772-73-74
впередназад
Коптильня неіржавка з гідрозакривом 450*250*300, 1,5 мм, 6 кг. З провісним копченням, фото 2Коптильня неіржавка з гідрозакривом 450*250*300, 1,5 мм, 6 кг. З провісним копченням, фото 3Коптильня неіржавка з гідрозакривом 450*250*300, 1,5 мм, 6 кг. З провісним копченням, фото 4Коптильня неіржавка з гідрозакривом 450*250*300, 1,5 мм, 6 кг. З провісним копченням, фото 5Коптильня неіржавка з гідрозакривом 450*250*300, 1,5 мм, 6 кг. З провісним копченням, фото 6Коптильня неіржавка з гідрозакривом 450*250*300, 1,5 мм, 6 кг. З провісним копченням, фото 7Коптильня неіржавка з гідрозакривом 450*250*300, 1,5 мм, 6 кг. З провісним копченням, фото 8

Коптильня неіржавка з гідрозакривом 450*250*300, 1,5 мм, 6 кг. З провісним копченням

2 550 ₴

  • В наявності
  • Код: МН-15
Коптильня неіржавка з гідрозакривом 450*250*300, 1,5 мм, 6 кг. З провісним копченням
Коптильня неіржавка з гідрозакривом 450*250*300, 1,5 мм, 6 кг. З провісним копченнямВ наявності
2 550 ₴
+380 (99) 772-73-74
+380 (99) 772-73-74
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Виробник: Україна Разове завантаження продуктів риба/м'ясо: 3/4 кг Матеріал: неіржавка сталь марки AISI 430 Товщина металу 1,5 мм. Термометр встановлений за замовчуванням Габаритні розміри: довжина 450 мм висота 250 мм ширина 300 мм Розміри коптильної камери: довжина 400 мм висота 200 мм ширина 200 мм вага: 6 кг До комплектації входять: Гачки для провісного копчення: 5 шт ПРИНЦИП РОБОТИ: На дно коптильні насипаємо тріску, ставаємо піддон, викладаєте на решітку продукт, накриваємо кришкою. Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозакрив) і ставимо коптильню на вогонь. Під час використання в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відведення диму у витяжку або вікно. Щойно з коптильні починає йти дим, засік час — процес копчення почався! ІНФО ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: • 10 - 30 хв. • Курячі корчення 30-45 хв. • Курка 60-90 хв. • Сало або ребриці 45-60 хв. • Гілка, балик 60 90 хв. • ковбаски 45-60 хв. Ще є в наявності: мангали переносні великі мангали переносні маленькі мангали з дахом мангали з кришкою коптильні
Основні
Країна виробникУкраїна
КонструкціяЦілісна
МатеріалНержавіюча сталь
ФормаПрямокутна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 550 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner