Дробалка для винограду з неіржавкої сталі.
Дробарка для винограду призначена для приготування виноградної маси (мезги), що закладається в прес. У виноробстві застосовується для руйнування ягід для отримання з них соку. Ідеально підходить для виробництва червоних і білих вин. Необхідний об'єм винограду завантажується в приймальний бункер, потім вручну механічним способом валики наводяться в рух. У дробочках передбачений проміжок між давильними валами, щоб не розчавити кісточки, які можуть дати небажану гіркоту.
Переваги дроблення для винограду:
Характеристики
ОСНОВНІ АТРИБУКТИ | |
---|---|
Виробник | СОВЕК |
Країна виробник | Україна |
Тип | Виноградна дробка |
Тип привода | Ручний привод |
Продуктивність | 400 кг/год |
Стан | Нове |
Об'єм | 24 л |
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Виноградна дробарка |