Прес ручний 25 л. призначений для повного витягання соку з ягідної, фруктової або овочевої мези для приготування соку або вина. Віджимання треба проводити після дроблення. Жмих, що залишився після віджимання, можна використовувати як основу для приготування браги для подальшої дистиляції самогону або для корму свійської птиці.
Обов'язкова умова правильного застосування преса — закладка тільки подрібненої сировини.
Цей агрегат являє собою кошик із неіржавкої сталі та металевий кожух із гальванічним покриттям і поршнем, що віджимає рідину. Поршень угвинчується ручним способом методом обертання. Притискний диск щільно прилягає до кошика, забезпечуючи якісне віджимання. Уся конструкція гвинтового преса встановлена на міцну раму, стійка та надійна. Витиснений сік фільтрується через тканину та стікає в піддон.
Переваги преса ручного на 25 літрів:
Комплектація:
Характеристики
ОСНОВНІ АТРИБУКТИ | |
---|---|
Виробник | СОВЕК |
Країна виробник | Україна |
Тип | Прес для віджимання соку |
Тип привода | Ручний привод |
Стан | Нове |
Об'єм | 25 л |
ГАБАРІТНІ РОЗМІРИ | |
Висота | 571 |
Ширина | 349 |
Довжина: | 415 |
ДОДАТКОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ | |
Маса | 19 кг |
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Прес для віджиму соку |