Автоклав побутовий виробник г. НіколаєвНемає в наявності
1 925 ₴
+380 (99) 772-73-74
+380 (99) 772-73-74
День
Години роботи
Перерва
Понеділок
09:00 - 18:00
Вівторок
09:00 - 18:00
Середа
09:00 - 18:00
Четвер
09:00 - 18:00
Пʼятниця
09:00 - 18:00
Субота
09:00 - 18:00
Неділя
10:00 - 18:00
* Час вказано для регіону: Україна, Коростень
+380 (99) 772-73-74
Коростень, Україна
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Автоклав побутовий призначений для приготування м'ясних, рибних, овочевих і фруктових консервів у домашніх умовах.
Виготовлений у р. Ніколаїв, Україна
Технічні характеристики:
- місткість автоклава: 1 літр банка — 10 шт., 0.5 літра банка — 12 шт.
- тиск спрацьовування робочого клапана, кг/см2 — 1,5
- тиск спрацювання запобіжного клапана, кг/см2 — 2,2
- габаритні розміри, мм
o висота. 480
o ширина.. 390
- маса автоклава, кг 16
Автоклав складається з корпусу 1, виробленого як циліндричний бак, кришки 2, ущільнення 3, гвинтів 4, гайки 5. на кришці 2 встановлені робочий 6 і запобіжний 7 клапанів. Робочий клапан 7 слугує для стирання зби точного тиску пари з автоклава в аварійній ситуації (наприклад, засмічився отвір у штуцері робочого клапана 6).
Для розміщення банок в автоклав у два яруси, є касета, яка вставляється в корпус і складається з: основи 8, проставок 9, прокладок 10, кришки 11. шпильок 12 і гайки 13.
Автоклав має ручку 14 для зняття кришки 2, ручки 15 для перенесення автоклава, а також отвір 16 для встановлення термометра.
Що потрібно для консервування в автоклаві:
- банки; - кришки: - спеції відповідно до рецепта консервування того чи іншого продукту; - м'ясо або риба; - овочі або фрукти (залежно від того, що саме ви збираєтеся консервувати).
Автоклавування зможе надійно захистити консерви від бактерій, прискорити процес консервування, а також допоможе зберегти смакові якості продуктів. Але найголовніше за допомогою стерилізації консервів в автоклаві Ви зможете неабияк збільшити термін зберігання продуктів.