Кошик
219 відгуків
Интернет-магазин "Садыба"
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    09:0018:00
  • Неділя
    10:0018:00
Контакти
+380 (99) 772-73-74
Интернет-магазин "Садыба"
Александр Литвиненко
Полтава, Україна
+380 (99) 772-73-74
впередназад
Автоклав побутовий гвинтовий 30 літрів, фото 2Автоклав побутовий гвинтовий 30 літрів, фото 3Автоклав побутовий гвинтовий 30 літрів, фото 4Автоклав побутовий гвинтовий 30 літрів, фото 5Автоклав побутовий гвинтовий 30 літрів, фото 6Автоклав побутовий гвинтовий 30 літрів, фото 7

Автоклав побутовий гвинтовий 30 літрів

2 900 

  • Під замовлення
clockВідправка з 08 червня 2023
Автоклав побутовий гвинтовий 30 літрів
Автоклав побутовий гвинтовий 30 літрівПід замовлення
2 900 
Купити
+380 (99) 772-73-74
Купити
+380 (99) 772-73-74
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Дана модель автоклава має літраж в 30 л і вміщає в себе 12 півлітрових або 8 літрових банок з консервацією за одне завантаження. Ці харківські автоклави виготовляються з міцної сталі. Температура стерилізації в них становить від 110 до 120 градусів Цельсія. Ця модель дуже безпечна і проста в експлуатації. Купуючи автоклав, він вже повністю готовий до роботи. Модель працює від зовнішнього джерела тепла (газовий пальник, газова плита, відкритий вогонь), що дозволяє використовувати його для стерилізації банок на дачі при відсутності електрики. З допомогою тиску, створюваного всередині автоклава, процес варіння прискорюється у декілька разів.

Увага! Для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування без вмісту у банках.

В табличці ви можете ознайомитися з часом стерилізації різних продуктів.

 Рекомендований час стерилізації:

М'ясо

60 -90 хв; t 110-118 °С ; початковий тиск 1,0 атм. Робочий тиск від 3,1 до 3,5 атм.
Риба
40 -70 хв; t 110-118 °С ; початковий тиск 1,0 атм. Робочий тиск від 3,1 до 3,5 атм.
Овочі
25 хв; t 110-118 °С ; початковий тиск 1,0 атм. Робочий тиск від 3,1 до 3,5 атм.

Підготовка до роботи.
• Укласти на дно автоклава в 2-3 шару щільну тканину.
• Поставити закатані банки в автоклав
• Залити воду в автоклав так, щоб вона була вище на 1,5-2 см верхніх кришок банок
• Встановити кришку з манометром і закрутити її гвинтом. Насосом накачати тиск 1,0 атм.
• З допомогою мильної піни перевірити герметичність автоклава.(особливо там де золотник і манометр). Герметичність автоклава обов'язкове!
• Нагреваем автоклав на источнике огня и следим за температурой. Рекомендуемая температура, время и давление автоклавирования см.таб.выше. В процессе стерилизации, если давление будет выше 6 атм, то сработает аварийный клапан. По окончании этого времени стерилизации убираем огонь и даем остыть автоклаву до 30 °С. ТОЛЬКО ПОСЛЕ ЭТОГО ОСТОРОЖНО СТРАВЛИВАЕМ ВОЗДУХ И ОТКРЫВАЕМ КРЫШКУ АВТОКЛАВА.  Большая вместимость автоклава и быстрая стерилизация позволяет справиться даже с большим урожаем в считанные часы.

Автоклавирование сможет надежно защитить консервы от бактерий, ускорить процесс консервирования, а также поможет сохранить вкусовые качества продуктов. Но самое главное с помощью стерилизации консервов в автоклаве вы сможете значительно увеличить сроки хранения продуктов.

ВМЕСТИМОСТЬ (КОЛИЧЕСТВО БАНОК)
Банка 0.5 л. 12 шт.
Банка 1 л. 8 шт.
Банка 3 л. 1 шт.


Комплектация:

1.  Манометр;

2.  Термометр;

3.  Цилиндрический корпус;

4.  Ниппель;

5.  Крышка, прокладка резиновая;

6.  Клапан предохранительный (1/2)  4 Атм;

7.  Прижимной механизм винт; 

8.  Инструкция по эксплуатации

Основні атрибути
ТипАвтоклав
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 900 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner